Adelantament

Les fotos del viatje

jueves, 5 de agosto de 2010

3r dia amb retard

Hola gent! Publiquem aquesta entrada amb un dia de retard perquè ahir vam tenir problemes de cobertura. Internet everywhere tenim, però cobertura everywhere… això ja és una altre cosa.


Comencem el dia a la plaça de toros de d’Astorga i després de veure tants toritos d’Osborne la temptació era massa gran. Enfundada de la samarreta de la selecció catalana i foto torejant l’autocarvana “por la puerta grande”.

Oooooooooolé!!!



Abans de marxar foto de grup i tots cap a Galícia.

Tot sortint ens hem aturat en una senyal de trànsit que vam descobrir la nit abans fent una passejada per tal d’estirar una mica les cames. Sobren els comentaris:

amén

Després hem passat per una ferreteria del poble, on ens hem colat vilment a unes 10 persones, hem comprat matèria primera per fabricar un endoll per donar llum a l’autocarava en un càmping. Autovia cap a Ponferrada, travessant tot el Bierzo i parada per posar benzina i finalment, després de 48h i 1000km de viatge...


Ja som a Galicia!!!


Hem deixat enrere l’autovia i hem enfilat una carretereta de muntanya. Paradeta a un mirador per fer la foto de rigor i un últim esforç de l’autocaravana per arribar a O Cebreiro.



Mirador de Pedrafita a O Cebreiro.


Aquest bonic poble, completament restaurat l’any 1993 amb motiu d’un any Xacobeo, és una de les etapes més significatives del Camí de Santiago. Bona prova d’això són el gran nombre de parents del Chiquito de la Calçada que anaven arrosegant els peus pels seus carrers. Dinar en un mesón on hem fet el primer descobriment gastronòmic del viatge: O queixo d’O Cebreiro. Amb mel o amb “membrillo”... boníssim!!!




Palloza d’Ocebreiro




Després de dinar, seguim per una carretera moooooolt estreta i amb moooooltes corves, però que ens ha portat per uns paratges preciosos fins arribar a Seoane do Caurel. Allà hem arribat, vora les 17h a la fita del dia: “Campamento Caurel”. Tot i tenir nom de peli cutre dels 60, és un càmping d’ambient familiar (potser massa i tot...) on hem pogut descansar, banyar-nos a la piscina i fer-nos una dutxeta en condicions.

Fent un rentat exhaustiu/desinfecció

Ara estem acabant de sopar i escrivint les entrades del blog per poder-les publicar demà (avui per vosaltres) ja que aquí no tenim ni cobertura de mòbil.

O que bo!
 (llom adobat, amanida i formatge amb codony)




4 comentarios:

  1. Hola, benvingut al blog. Com la teva filla no et truca, al menys sabràs que és viva a través del blog!

    Records,

    Joan

    ResponderEliminar
  2. Sembla que volgueu demostrar que a Catalunya la tauromàquia també és cultura mil·lenària.

    Sort que no vàreu fer cas de l'enganxina, o encara estaríeu confessant-vos i fent penitència...

    Què gran es poder adquirir cultura gastronòmica durant els viatges.

    Mola la panxa de la Marta.

    ResponderEliminar
  3. Veus, ja sou a Galicia. A que es tot molt bonic? Ademés veig que teniu bon temps.
    "La Mama Serrano" fins demà

    ResponderEliminar