Adelantament

Les fotos del viatje

lunes, 9 de agosto de 2010

La nit del peregrí

Bona nit! Us escrivim des d'un camping de Santiago de Compostela on hem arribat avui al vespre. El dia ha estat força tranquil. A primera hora hem deixat la illa d'Arousa i hem pres rumb cap a la següent ria: la de Noia i Muro. Just a dalt de tot hem passat pel celebèrrim poble de Padrón, on ens hem aturat en plena nacional a comprar uns pebrotets a una pagesa que els venia a peu de carretera. Després rumb al Castro de Baroña, un petit poble celtíber molt ben conservat. Sessió de fotos del Joan (les penjarem demà que avui és tard i encara les hem de passar a l'ordinador) i dinar a l'autocaravana.


Com no es fa una foto de grup amb temporitzador


Frisavem per arribar a un càmping i poder gaudir d'una estoneta de piscina i posterior dutxa d'aigueta calenta. Un cop instal.lats i satisfetes les nostres necessitats higièniques, el Joan ens ha cuinat els pebrots (els de Padrón, no pas els seus) i ara ja marxem a dormir. Demà ens espera una passejada per la ciutat de l'apòstol i per la nit la posta de sol a Finisterre. Ah!!! I celebrar el meu aniversari... QUE JA EN TINC 29!!!


Una abraçada a tots i totes!

Ferran.

5 comentarios:

  1. MOLTES FELICITATS.

    PASTÍS D'ANIVERSARI

    Pastissers per un dia!!
    Per fer aquest pastís d’aniversari us proposo partir de la mateixa base segons la recepta del Pastís de Iogurt (però, respecte aquesta recepta, en aquest cas és millor utilitzar un motlle rodó i saltar-nos el 4rt paràgraf que fa referència a la poma)
    PREPARACIÓ (Per fer el farcit del pastís i la cobertura):
    Al bany Maria, fonem la rajola de xocolata negra especial per fondre.
    Obrim el pastís per la meitat i untem la base de melmelada (que pot ser comprada o feta per nosaltres mateixos: veure “melmelada de móres”). Després tirem una mica de xocolata fosa per sobre de la melmelada i la repartim bé per tota la superfície.
    Tapem el pastís i, ja ben muntat, li tirem la resta xocolata fosa per sobre (només farà falta que en guardem una mica per la part final). L’anem repartint bé per sobre i pels laterals, de manera que quedi tot el pastís ben recobert.
    Encara amb la xocolata calenta, posem les ametlles tallades per tot el lateral del pastís.
    Quan la xocolata s’hagi refredat, col.loquem els maduixots que prèviament haurem tallat a trossos. I a continuació tirem uns rajolins de xocolata calenta per sobre els maduixots.
    La part final, la de les llaminadures, la reservem per a la creativitat dels més petits que ben segur que troben idees per col.locar aquest dolços tan apreciats al voltant del pastís d’aniversari.


    INGREDIENTS
    1 rajola de XOCOLATA especial per fondre
    MELMELADA de móres, maduixa o gerds
    MADUIXOTS o maduixes
    AMETLLES tallades molt petites
    Unes quantes LLAMINADURES


    "LA MAMA SERRANO"

    ResponderEliminar
  2. Hola:
    Un altre cop jo. Espero que seguiu les instruccions que us he donat sobre el pastís d'aniversari i com que segur que no podreu fer-lo, ja que esteu a Santiago hi ha unes tartes boníssimes. I passeu per carrer on estan les bruixes que donen bona sort.
    Com van anar els pebrots, (els de Pedró) segur que alguns eren picants, però com hi ha fam tot es menja.
    Luna, recorda de donar-li les estirades d'orelles a Ferran (29) i que passeu un gran dia.
    A la nit intentaré entrar en el bloc per veure si la Marta ha penjat més fotos, ja que sempre és ella la que està en totes sempre amb l'ordinador, totes són molt boniques i ja en tinc algunes impreses en què esteu tots molt bé.
    Recordeu-vos que teniu un llarg camí que fer per tornar a la vostra ciutat natal, doncs com veig que això us està agradant molt, igual ho pengeu tot i no us recordeu de tornar.
    Fins demà i molts petons per tots.

    "La mama Serrano"

    ResponderEliminar
  3. Per molts anys Ferran, que ho paseu molt be, petons i abraçades per tots, aneu amb compte.

    ResponderEliminar
  4. Com ja te dit...
    MOLTES FELICITATS PRIMO!!!!! :D

    Neu amb compte!!!! ;)
    Gabriel

    ResponderEliminar
  5. Quina gran aportació al poblet el Nyllu corrents...

    I què tal els pebrots?

    I novament, felicitats pels 29!

    ResponderEliminar